Usluge koje Vam nudimo

Usluge2018-11-30T15:04:10+00:00

Web dizajn

Originalna i unikatna web dizajn rešenja kreirana sa ljubavlju u skladu sa modernim trendovima.

Colmar Digital je interaktivna web dizajn agencija koja pruža inovativna marketinška rešenja za klijente koji žele da pomere granice. Sofisticirani pristup digitalnom iskustvu nalazi se na raskršću očekivanog i iznenađenja.

DETALJNIJE

Web development

Svaka linija koda pisana sa velikom pažnjom, u kojoj optimizovan, čist i pregledan kod reprezentuju dobro definisanu metodologiju i zdravu logiku.

Spoj švajcarskog noža i poezije, iz kojeg proizilaze kvalitetne web prezentacije, moderne online prodavnice i unikatne web platforme. Usavršavamo svoje kadrove, prateći moderne web trendove i nove tehnologije. Pružićemo vam podršku u odabiru adekvatne tehnologije za vaš projekat.

DETALJNIJE

Grafički dizajn

Zajedno sa vama oblikujemo i gradimo vaš brend.

Definišemo ga skladnim i efektnim bojama, inspirativnim kompozicijama koje prenose poruku i emociju.

Dizajn logoa koji se pamti, korporativni identitet koji se izdvaja i etikete koje menjaju tok poslovanja. Ilustrujemo od 2009. godine za brendove koji su već bili ili su postali poznati.

DETALJNIJE

SEO Optimizacija

Na samo jedan klik od vaše ciljne grupe.

Digitalni marketing uz pomoć kojeg planiramo nekoliko koraka unapred za naše klijente.

Sveobuhvatan strategijski pristup koji definiše vaš online nastup. Obezbedite bolju poziciju na pretraživačima, konvertujte posetu na sajtu u višu vrednost, a pratioce pretvorite u zadovoljne korisnike.

DETALJNIJE

Kontaktirajte nas za besplatne konsultacije!

Za sve konsultacije možete poslati upit preko forme, pozvati nas telefonom ili preko Skype-a, a mi ćemo pokušati da Vam pomognemo u najkraćem roku!

KONTAKTIRAJTE NAS